Torjunta-ainepuikot Substral 2in1
Torjunta-ainepuikot Substral 2in1

Torjunta-ainepuikot Substral 2in1

9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Torjunta-ainepuikot kasvituholaisten torjuntaan

Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Substral hyönteistorjuntapuikot torjuvat kasveista hankalimmatkin tuhohyönteiset ja lannoittavat kasvia jopa 2 kuukauden ajan!

Puikot työnnetään kasvin juurelle multaan. Tehoaine imeytyy juurien kautta koko kasviin, ja sitä kautta hävittää kaikki kasvien puremalla ja imevällä vaurioittavat hyönteiset. Systeemisen vaikutuksen eli kasvin sisältäpäin toimivan vaikutuksensa vuoksi tuote on tehokas myös lehtien alapuolella ja päällyskettojen välissä ja mullassa piileskeleviin hyönteisiin. Erinomainen apu, jos esimerkiksi orkideassa on villakilpikirvoja tai huonekasveissa kehrääjäpunkkeja tai seittiä.

Tuote torjuu hankalimmatkin kasvituholaiset, kuten kirvat, kilpikirvat, villakilpikirvat, ripsiäiset, jauhiaiset, kaskaat, kehrääjäpunkit, miinaajat, erilaiset toukat ja kovakuoriaiset, luteet ym.

Puikot sisältävät torjunta-aineen lisäksi myös kasvin kasvun kannalta tärkeitä pää ja hivenravinteita (NPK 10-6-7). Näin ollen kun käytät puikkoja, voit jättää muun lannoittamisen pois 2 kuukauden ajaksi.

Paino:
100 g
Yhteensopivat tuotteet