Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit
Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit

Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit

45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kukat toimitettuna Helsingin alueella. Näyttävät kukat ja kasvit kuukausittain työpaikalle tai kotiin. Valitse toim.kertojen määrä. Lue lisätietoja alhaalta

Upea tuote yritykselle, lahjaksi tai omaan käyttöön. Suunniteltu myyntitiskille, vastaanottoon tai muuhun suurempaan tilaan. 

Kuukausittain perille toimitetava yllätyskukka voi olla esim. tarjottimellinen kukkia, komea kimppu auringonkukkia, amarylliksia tai hortensioita, bonsai ruukussa, tuoksuva yrtti-istutus tai muu kauden ihanuus, kuukausittain vaihtuva tuote. Valitse toimituskertojen määrä itse.

Business-koko on normaaliin aulatilaan tms soveltuva koko

Superior Large on erityisen avariin ja korkeisiin tiloihin soveltuvampi


Varmista, että yritykselläsi on aina tuoreet kukat esillä!


Tietoja toimituksesta

Palvelu vain Helsingin alueella. Sisältää kuukausittaisen kukkatoimituksen ilmoittamaasi osoitteeseen. Valitse haluatko toimitettavan kukkakimppuja, ruukkukasveja tai sesonkituotteita molemmista. Valitsemme puolestasi kauden parhaimman tuotteen ja toimitamme sen perille. Valittavana näyttävä tai superior-tuote. 

Voit valita myös värimaailman tai ilmoittaa tarkempia toiveita tarpeidesi mukaan (esim. sijoituspaikan erityispiirteet) lisätietokentässä kassalla. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä.

Toimitukset ovat aina kuun ensimmäisen viikon alkupäivinä. Toimitukset käynnistyvät tilausta seuraavan kuukauden alusta, peräkkäisinä kuukausina ja jatkuen sen mukaan kuinka monta kappaletta valitsit. Kuljetus sisältyy hintaan. 

Jos toivot laskutusta ja esim. jatkuvaa toimitusta, useampia toimitusosoitteita tms, ota yhteys asiakaspalveluumme urbangreen@urbangreen.fiSamankaltaiset tuotteet