Urbangreen.fi verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Urban Green Helsinki Oy (tekstissä myöhemmin nimellä Urban Green), y-tunnus 0874171-9. Myymme ja vuokraamme tuotteita Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupasta osoitteesta www.urbangreen.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilauksen tekeminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ellei asiakkaalla ole käytössään sähköpostia, voi Urban Green lähettää asiakkaalle ennakkolaskun pyydettäessä.

Maksutavat ja -ehdot

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä, ellei toisin ole ilmoitettu. Vuokrattavia tuotteita ei voi maksaa verkkokaupan kautta. Näistä toimitetaan aina erikseen hintatarjous, jonka perusteella asiakas tekee päätöksen vuokrauksesta. Vuokrauksesta toimitetaan ennakkolasku.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle (Urban Green).

Maksut luottokortilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tuotteita postin ja matkahuollon kautta (kasvit), ellei toimitus ole niin suuri että se vaatii rahtikuljetuksen.  Toimituskulut ovat kaikille samat tilauksen koosta riippumatta. Toimituskulut näkyvät tilauksella toimitustapaa valittaessa. Mikäli samassa tilauksessa on varasto- ja ei varasto-tuotteita, toimitamme kaikki tilauksen tuotteet pidemmän toimitusajan mukaan.

Osa toimitettavista tuotteistamme on eläviä kasveja. Jos tilauksesi sisältää eläviä kasveja, toimitus lähtee meiltä alkuviikolla, jotta lähetys ehtii määränpäähänsä saman viikon aikana, eikä joudu odottamaan pakattuna varastossa esim. viikonlopun yli. Noudathan siis pakettisi heti ilmoituksen saatuasi. Mikäli sääolot ovat kylmät, paleltumia välttääksemme viivästytämme toimitusta kunnes lämpötila on kasveille soveltuva ja turvallinen. Urban Green on korvausvelvollinen mikäli tuotteet vaurioituvat matkalla. Pienimääräinen lehtien katkeaminen tai ruhjoutuminen on kuitenkin normaalia eläviä kasveja kuljetettaessa. Jos kasvi on kelvoton kuljetuksen jäljiltä, otathan yhteyttä meihin heti.


Reklamaatiot ja palautusehdot

Käyttämättömillä normaalihintaisilla tuotteilla on 14 pv vaihto- ja palautusoikeus ja palautuksen postikulut maksaa tilaaja. Palautusoikeus ei koske eläviä kasveja. Viallisten ja vahingoittuneiden tuotteiden palautuksesta/vaihdosta pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Kasvit ovat tuoretuotteita. Tuoretuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Mikäli laatu ei vastaa odotuksianne, on mahdolliset huomautukset tuotteesta annettava välittömästi toimituksen vastaanottamisen jälkeen, saman vuorokauden kuluessa sähköpostitse urbangreen@urbangreen.fi  . Koska kasvit ovat elävää materiaalia, ei myöhässä saapuvia reklamaatioita voida huomioida. 

Kurssit ja workshopit

Workshopeihin ja kursseille ilmoittautuminen on sitovaa. Niistä ei ole mahdollista palauttaa rahoja, jos peruutus ei tule kahta viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Viikkoa ennen kurssin ajankohtaa tulleista peruutuksista palautamme puolet kurssimaksusta.


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Tietosuojaseloste 24.05.2018

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot:

Urban Green Helsinki Oy (y-tunnus: 0874171-9)

urbangreen (a t )urbangreen.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisa?lto?, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluiden yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.