Palvelemme Redissä:

Ark. 11-19

La 11-18

Su 12-16


Urban Green on syntynyt halusta tuottaa ajanmukaisia kaupunkilaisia viherpalveluita. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa, aitoa, vihreää, virkeää, raikasta ja hieman modernimpaa palvelua ekologisin päämäärin. Uskomme, että tänä päivänä ekologisuus on valinta.

Minä, Kitta olen koulutukseltani puutarhuri sekä hortonomi, maisemasuunnittelija. Vuodesta 1994 olen työskennellyt viheralalla hoidon, puutarhasuunnittelun, viherrakentamisen sekä puutarhan vähittäis- ja tukkukaupan parissa nähden alaa monista eri kulmista. 

Työssäni nautin eniten siitä, että saan jakaa kasvien tuottamaa välitöntä iloa ympärilleni ja nähdä kuinka eri tavoin puutarha ja kasvit koetaan ja mitä ne ihmisille merkitsevät. Olen vahvasti sitä mieltä, että kaunis vihreä ympäristö vaikuttaa positiivisesti elämänlaatuun ja sen vaikutukset näkyvät nopeasti. 

Haluan  tehdä  viherpalveluiden käyttämisestä nautinnollista ja verkostakin ostamisesta helppoa. Kaikkea ei tarvitse osata tai haluta tehdä itse, osan voi antaa ammattilaisten tehtäväksi. Tavoitteeni on tuoda markkinoille uudenlaisia ja ehkä uskaliaampiakin puutarha- ja kukkapalveluita. Tällä hetkellä pääpaikkamme on Urban Green Kukkakauppa Helsingissä, Kauppakeskus Redissä.


Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi alle, kiitos.