Vuokratuote Pitkälehtificus 180cm
Vuokratuote Pitkälehtificus 180cm

Vuokratuote Pitkälehtificus 180cm

43,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Näyttävä pitkälehtinen ficus

Toimitusaika 4 - 6 työpäivää

Lyhytaikainen vuokra max 7 päivää. 

Rahti/kuljetusmaksu määräytyy tilattavan määrän mukaan erikseen. 

Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin ja pyydä kassalla tarjouspyyntö tuotteista. Laskemme rahdin ja lähetämme tarjouksen sähköpostiin.


Vuokrausehdot Gardenpro.fi

Vuokrattava tuote on vuokraajan omaisuutta. Tuotteiden lainaaminen tai siirtäminen eteenpäin on kiellettyä. Vuokrahinta maksetaan etukäteen ja vuokra-aika on max 7 vrk, jonka jälkeen tuotteet palautetaan omistajalleen ennalta sovitulla tavalla.

Asiakas sitoutuu pitämään vuokratuotteista huolta parhaalla mahdollisella tavalla ja vastaa siitä etteivät tuotteet vahingoitu tai vioitu. Asiakas sitoutuu kastelemaan kasveja vuokra-aikana annettujen ohjeiden mukaisesti.

Vuokranantajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus välittömästi, mikäli asiakas antaa vääriä tietoja sopimuksenteon yhteydessä, laiminlyö velvollisuutensa tai rikkoo muutoin tätä sopimusta. Sopimusta purettaessa asiakkaan on luovutettava tuotteet välittömästi.

Vuokra-ajan jatkaminen

Mikäli asiakas haluaa jatkaa vuokra-aikaa vuokrasopimuksesta sovitusta, tulee hänen ottaa yhteys vuokranantajaan ennen sovittua palautusajankohtaa tai ylivoimaisen esteen sattuessa välittömästi esteen poistuttua. Jatkovuokrasopimus on alkuperäisen vuokrasopimuksen mukainen. Jatkovuokra maksetaan jatkovuokrauspäiviltä tuotteiden palautuksen yhteydessä.


Korkeus:
180 cm